Ανάπτυξη στρατηγικής social media

No Comments

Τα social media αποτελούν μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών γύρω από την επιχείρησή σας και τους καταναλωτές.

Σήμερα όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν τo ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ανήκουν για να βρουν και να αξιολογήσουν πληροφορίες και να πάρουν αγοραστικές ή μη αποφάσεις. Ένα μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών αποφασίζει, ενημερώνεται και αγοράζει αφού έχει πάρει γνώμες και συμβουλές από συστάσεις, likes, pins μέσω των social media.

Επιχειρήσεις που επιδιώκουν να είναι κοντά στον καταναλωτή, ενσωματώνουν την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην στρατηγική τους έτσι ώστε να έχουν ένα κανάλι επικοινωνίας το οποίο στέλνει αλλά και λαμβάνει μηνύματα, “αντιδράσεις” και “απαντήσεις”.

Υπηρεσίες στρατηγικής social media

Συνήθως με τον όρο “μέσα κοινωνικής δικτύωσης” αναφερόμαστε κυρίως στο Twitter και το Facebook, όμως, υπάρχουν πολύ περισσότερα κοινωνικά δίκτυα που μπορεί να είναι χρήσιμα για την προβολή της επιχείρησής σας και την αμφίδρομη επικοινωνία της με τους (πιθανούς) πελάτες σας.

Η στρατηγική social media και η γενικότερη online επικοινωνία

  • Αναπτύσσουμε από κοινού την στρατηγική social media, η οποία θα βασίζεται στους τελικούς στόχους σας.
  • Συνεργαζόμαστε με την ομάδα μάρκετινγκ για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη online επικοινωνία με τον τελικό καταναλωτή.
  • Σας βοηθούμε να εντοπίσετε εκείνα τα social media που είναι κατάλληλα για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας.
  • Με βάση τα χαρακτηριστικά εκείνων που ενδιαφέρονται ή καταναλώνουν τα προϊόντα σας, εντοπίζουμε το κατάλληλο κοινωνικό δίκτυο.
  • Θέλουμε να στοχεύσουμε εκείνους που κινούνται στο Linkedin η εκείνους που έχουν το Twitter ως αγαπημένο τους social media ? Μήπως ταιριάζει στην social media στρατηγική μας το Facebook η το Pinterest ?
  • Εκτός των παραδοσιακών ενημερώσεων (Facebook updates, tweets, pins, linkedin posts, ), με τις διαφημίσεις στα κοινωνικά μέσα (social media ads) μπορούμε να δημιουργήσουμε αναγνωρισιμότητα και να προσελκύσουμε ενδιαφέρον για νέα προϊόντα/υπηρεσίες ή δραστηριότητες της εταιρείας σας. Αυτό θα μπορούσε να προωθηθεί μέσω ενεργειών στα Twitter trends, Facebook & LinkedIn Ads, or sponsored YouTube, περιεχόμενο για τα Instagram & Pinterest.

Η 360Web Marketing, βοηθά επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα social media, να ενθαρρύνουν το engagement των πελατών τους και να αναπτύξουν την δική τους στρατηγική social media.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, αξιολογούμε δωρεάν το site σας και σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις:

Email (required)

Θέμα (required)

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us

Στην 360°WEB αναλύουμε και καθορίζουμε από κοινού τις στρατηγικές Digital Marketing.

Website Audit

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές σχετικές με τους τρόπους προώθησης της ιστοσελίδας και της επιχείρησής σας, στις μηχανές αναζήτησης ή/και στα κοινωνικά δίκτυα.

More from our blog

See all posts